Apple servis

laptop servis PC Klinika 2017

Servis Apple uređaja

Da li je vaš Apple uređaj van garancije? Da li je ovlašćeni servis daleko? Naša usluga popravke Apple uređaja vrši iste visokokvalitetne popravke i savete u vezi svih Apple uređaja.

Oštećenja uzrokovana vodom

PC Klinika 2017 Novi Sad

Zamena hard diska na Mac uređajima

PC Klinika 2017 Novi Sad

MacBook zamena baterije

PC Klinika 2017 Novi Sad

MacBook zamena tastature

PC Klinika 2017 Novi Sad
Mac zamena displeja

PC Klinika 2017 Novi Sad
iPhone servis

PC Klinika 2017 Novi Sad


Polivanje vodom vašeg Mac uređaja je uticalo na njegov rad? PC Klinika 2017 će brzo i ekonomično sačuvati vaš uređaj. Nebitno da li je to MacBook, MacBook Pro, iPhone ili drugi Apple uređaj, mi ćemo zameniti oštećene delove i ponovo pokrenuti uređaj.

Apple-ova ograničena garancija, koja se dobija sa svim novim Apple proizvodima, ne pokriva vaš uređaj u slučaju oštećenja vodom. Prosečni troškovi popravke Apple-a su visoki. U mnogim slučajevima, može biti ekonomičnije da se kupi novi model nego da se stari popravlja.


Brzo, pogodno, jednostavno. To je naš Apple servis za zamenu hard diska. Ako vaš hard disk prestane sa radom, nemojte misliti da je uređaj postao neupotrebljiv. Pozovite nas i mi ćemo rešiti problem u najkraćem mogućem roku. Nebitno da li će te stari hard disk zameniti novim, ili pokušati da popravite postojeći.

Nas tim stručnjaka za Apple uređaje će brzo dijagnostikovati vaš problem sa podacima i često se popravka može izvršiti na licu mesta. Zapravo, 90% problema sa hard diskom se rešava na dan prijavljivanja problema.MacBook baterija je neispravna? Naša PC Klinika Vam stoji na raspolaganju za rešavanje ovakve vrste problema. Usluga je brza i efikasna, povoljna i najčešće obavljena istog dana.

Kada kupite MacBook, kupujete kvalitet. Nažalost, oni nisu dizajnirani da budu otvarani od strane korisnika. A to znači, kada baterija dostigne kraj svog životnog veka, preporučujemo Vam da vratite ceo uređaj u najbližu Apple prodavnicu. Službena zamena MacBook Pro baterije je izuzetno skupa.

A ako ne živite u blizini Apple prodavnice, može da potraje nekoliko dana da se servis obavi. Mi koristimo iste kvalitetne baterije koje biste dobili u Apple radnjama, a servis nam je mnogo brži i mnogo jeftiniji.

Zaglavljeni ili slomljeni dugmići ne moraju biti problem, zahvaljujući našoj usluzi zamene tastature MacBook Pro uređaja. Mi smo brzi, pouzdani, i dobijate kvalitet usluge kao što biste dobili u ovlašćenim Apple prodavnicama.

Servis u PC Klinici 2017 za zamenu tastera za MacBook je jeftiniji od Apple-ovih servisa. Mi ćemo Vam naplatiti samo rezervne delove i rad, a ne brend.


Slomljen MacBook displej? Naš servis za popravku Mac displeja je brz i kvalitetan. Zato što ne šaljemo vaš uređaj u Apple servise, možemo Vam uštedeti i novac i vreme.

Naša usluga za zamenu Mac displeja je jednostavna i pametna. Zovete nas, dolazimo do Vas, uzimamo vaš uređaj, skinemo stari displej, i ubacimo novi. Tako je lako. Ili ako prolazite pored našeg servisa, možete da ostavite MacBook i zamenićemo ga istog dana. Koristimo samo visokokvalitetne delove.Imate problem sa vašim iPhone-om? Ne brinite. Naša klinika Vam stoji na raspolaganju za bilo koji problem sa vašim iPhone-om. Mnogo brže i jeftinije nego da nosite u ovlašćeni servis Apple uređaja.

Vršimo popravke na svim Apple iPhone uređajima, bez obzira da li je pukao displej ili se pokvario neki deo. Mi svaki problem rešavamo brzo i efikasno.

Kompletan servis računara, laptopova i telefona

Obučeni smo da rešavamo sve probleme kao što su hardverski i softverski problemi, usporen rad računara, i još mnogo toga

Sve usluge