Čišćenje malvera

laptop servis PC Klinika 2017

Čišćenje virusa i sumnjivih aplikacija

Većina malver programa je kreirana je tako da se teško uklanjaju. Malver se najčešće skladišti u windows folderima, sakriva svoje datoteke ili modifikuje sistemske datoteke sa sopstvenim kodom. To je veoma teško da prosečni korisnik ukloni. Često se zahtevaju posebne alatke i aplikacije koje otkrivaju i uklanjaju štetočine iz vašeg hard diska. Kroz dugogodišnje iskustvo možemo ukloniti bilo koji vid malvera bez oštećenja vaših bitnih podataka. Vaši podaci su važni. Pozovite nas i rešite problem.

Broj računarskih virusa se povećava svake godine. Ako vaš računar radi sporo, prikazuje POP-UP oglase ili se ponaša čudno, verovatno imate neki oblik malvera. Jednostavno instaliranje antivirusnog programa neće rešiti problem jer malver sprečava antivirus da ga ukloni.

PC Klinika 2017 koristi specijalno kreirane alatke za uklananje svih vrsta virusa. Često možemo ukloniti malver bez potrebe za instalacijom novog operativnog sistema. Kada se malver ukloni, instaliramo poseban softver protiv malvera kako bismo zaštitili vaš računar od budućih infekcija..Kako se vaš računar zarazi?

Malver može da uđe u vaš računar na mnogo načina, uključujući zlonamerne reklame, spam, zaražene web lokacije ili besplatne aplikacije. U poslednje vreme primećen je porast lažnih programa za antivirus zaštitu. Ovi programi se često preuzmu iz reklamnih banera tvrdeći da će ukloniti nepostojeći malver sa vašeg računara. Kada se preuzmu, često će preoteti računar i primorati korisnika da unese podatke o kreditnoj kartici.Uklanjanje malvera

Većina malver programa je kreirana je tako da se teško uklanjaju. Malver se najčešće skladišti u windows folderima, sakriva svoje datoteke ili modifikuje sistemske datoteke sa sopstvenim kodom. To je veoma teško da prosečni korisnik ukloni. Često se zahtevaju posebne alatke i aplikacije koje otkrivaju i uklanjaju štetočine iz vašeg hard diska. Kroz dugogodišnje iskustvo možemo ukloniti bilo koji vid malvera bez oštećenja vaših bitnih podataka. Vaši podaci su važni. Pozovite nas i rešite problem.Naša usluga obuhvata:

  • Uklanjanje svih virusa, spyware-ova, malvera i ostalih štetočina
  • Popravka svih problema sa operativnim sistemom i testiranje funkcionalnosti
  • Izvršavanje najbitnijih sistemskih ažuriranja
  • Primenjivanje sistemskih podešavanja
  • Saveti za sprečavanje budućih infekcija
  • Instaliranje najefikasnijeg softvera protiv malvera

Kompletan servis računara, laptopova i telefona

Obučeni smo da rešavamo sve probleme kao što su hardverski i softverski problemi, usporen rad računara, i još mnogo toga

Sve usluge