FAQ

Najčešća pitanja i pomoć

Većinu grešaka popravljamo u roku od 2-3 dana, nudimo i 24-časovni prioritet (u zavisnosti od dostupnosti delova). Ako trebamo naručiti delove onda možemo normalno da dobijemo isporuku sledećeg dana. Shvatamo koliko je teško biti računara i uvek ćemo pokušati da vam ga vratimo što je brže moguće.

Uvek ćemo vam ponuditi fiksnu cenu za popravku, na primer ako vam je potrebna zamena ekrana laptopa, saopštićemo Vam ukupnu cenu za rad pre početka. Želimo da tačno znate šta će se popraviti pre nego što završimo sa radom.

Jer ćete kod nas pričati direktno sa osobom koja radi na vašem računaru kako biste detaljno objasnili situaciju. Mi brzo rešavamo popravke, mi ne šaljemo bilo šta dalje servisnim centrima i kod nas popravka ne traje 5+ dana. Mi ništa ne naplaćujemo unapred, plaćate samo rad kada obavimo servis i ukoliko ste zadovoljni našim uslugama.

Apsolutno, mi sve vreme popravljamo laptopove i mnogo je jeftinije od kupovine novog laptopa. Kontaktirajte nas za brzi zamenu, imamo većinu laptop ekrana na stanju i možemo zameniti ekran istog dana!

Uvek ćemo se brinuti o vašim podacima. Mi se pridržavamo Zakona o zaštiti podataka i svi podaci koje imamo držimo u strogom poverenju. Trudimo se da radimo za niz lokalnih biznisa, uključujući advokate i trgovce, i shvatamo koliko su važni lični podaci. Svi podaci o klijentu koji se čuvaju uvek se čuvaju zaštićeni lozinkom i u šifrovanom formatu. Uvek savetujemo, ako je moguće, da napravite rezervnu kopiju bilo kog podatka na vašem računaru pre bilo kog obavljenog posla i da ćemo po potrebi razgovarati o bilo kojoj opciji za backup.

Ne brinite! Naši tehničari će doći kod Vas i na licu mesta pokušati da reše kvar. Ukoliko nije moguće rešiti problem na licu mesta, odnećemo uređaj kod nas u servis besplatno i čim pre rešiti problem i vratiti Vam.

Ako Vam je računar previše bučan ili zuji, problem je verovatno do neispravnog ventilatora ili nakupljanja prašine u kucištu vašeg računara. Jednostavno izduvavanje kompresorom će rešiti problem. Ako problem nije do prašine, neispravan ventilator je mogući kvar. Ukoliko niste sigurni, pozovite nas i mi ćemo dijagnostikovati problem.

PC Klinika 2017 Novi Sad otkupljuje sve vrste uređaja (telefone, laptopove, apple uređaje, računare, komponente, monitore, televizore nebitno da li su ispravni ili neispravni. Najpovoljnije cene u gradu.

Kompletan servis računara, laptopova i telefona

Obučeni smo da rešavamo sve probleme kao što su hardverski i softverski problemi, usporen rad računara, i još mnogo toga

Sve usluge