Izrada web sajtova

Izrada web sajta PC Klinika 2017

Izrada web sajta

Nemate web sajt? Ili Vam je potreban redizajn postojećeg? PC Klinika u saradnju sa programerskom kompanijom AG Creative Design Studio omogućava Vam kompletnu uslugu za internet marketing i održavanje društvenih mreža kao i izradu internet prezentacija za vašu firmu visokog kvaliteta a po povljnim cenama.

Izrada statičnih web sajtova za manje firme i preduzeća

Za potrebe jednostavne internet prezentacije firme i pojedinaca izrađujemo male sajtove od jedne stranice, na kojoj se u kratkim crtama i jasno predstavljate široj javnosti. Manji sajt ima svojih prednosti jer je lagan, brz i jednostavan za pronalaženje željenog sadržaja. je pogodan za manje zahtevne klijente kojima nije potreban sajt sa prenatrpanim i bespotrebnim funkcijama. Ovi sajtovi su pogodni za prezentacije koje nisu obimne, a takođe i za web sajtove koji nemaju potrebu za stalnim ažuriranjem sadržaja.

Izrada naprednijih web sajtova

Za potrebe malo naprednije internet prezentacije do 20 stranica sa svim osnovnim opcijama koje su potrebne za jednu firmu. Na sajtu je implementiran sav sadržaj koji klijent zahteva, do 100 slika, slajder i foto galerija, navigacija, kontakt forme, google mapa i optimizacija, više e-mail adresa ukoliko je potrebno (npr. info@vasafirma.rs), povezivanje sa društvenim mrežama radi lakšeg ostvarivanja komunikacije između Vas i klijenata, Facebook promocija firme 2 dana i ostalo.

Business sajtovi

Za potrebe većih firmi - do 50 stranica sa svim mogućnostima koje treba da budu na jednom kvalitetnom web sajtu. Implementiran sav tekstualni i vizuelni sadržaj koji klijent zahteva, do 300 slika, slajder i foto galerija koje slika naš profesionalni fotograf, navigacija, kontakt forme, google mapa i optimizacija, više e-mail adresa ukoliko je potrebno (npr. info@vasafirma.rs), povezivanje sa društvenim mrežama radi lakšeg ostvarivanja komunikacije između Vas i klijenata, Facebook promocija firme 7 dana, mesečno održavanje sajta, prevod na više jezika i ostalo.

Internet prodavnice

Kompletno rešenje za vašu web prodavnicu. Detaljni slikovni i tekstualni opis proizvoda, cene, napredna pretraga proizvoda, mogućnost registracije korisnika, kupovina sa ili bez registracije, niski troškovi poslovanja, načini plaćanja definisani, lagana kupovina, povezivanje sa društvenim mrežama i promocija šopa, Google usluge i SEO optimizacija, baneri, unikatan dizajn, kupovina bez odlaska u prodajne objekte, i još mnogo toga. Svaki sajt i šop je prilagođen svakom uređaju koji ima pristup internetu.

 • Hosting i domen
 • Profesionalni fotograf
 • Dizajn po vašoj ili našoj želji
 • Povezivanje sa društvenim mrežama
 • Unikatan dizajn
 • Obuka klijenata ako je potrebno
 • Prilagođen svakom uređaju
 • Neograničen broj email adresa
 • SEO optimizacija
 • Povezivanje sa Google servisima
 • Praćenje i analiza poseta
 • Povoljne cene

Kompletan servis računara, laptopova i telefona

Obučeni smo da rešavamo sve probleme kao što su hardverski i softverski problemi, usporen rad računara, i još mnogo toga

Sve usluge