Popravka laptopova

laptop servis PC Klinika 2017

Popravka laptopova

Laptop Vam ne radi? Ne brinite!


Naši kvalifikovani i susretljivi tehničari za popravku laptopova će ga vratiti u život.
Dijagnostikujemo i popravljamo sve vrste kvarova i problema sa laptopom, od jednostavnih popravki do najkomplikovanijih kao što je zamena displeja ili grafičkog čipa na matičnoj ploči.

Zamena tastature

PC Klinika 2017 Novi Sad

Zamena displeja

PC Klinika 2017 Novi Sad

Zamena naponskog konektora

PC Klinika 2017 Novi Sad

Čišćenje laptopa

PC Klinika 2017 Novi Sad
Zamena ventilatora

PC Klinika 2017 Novi Sad

Imate problema sa tastaturom? Lepljiva tastatura ili fali neka tipka? Naša PC klinika je odgovor na vaš problem. Troškovi zamene su daleko niži nego od brendiranih alternativa. Naše popravke tastature garantuju da će svaki klijent biti zadovoljan.

Našu uslugu servisiranja tastature obavljaju kvalifikovani, iskusni profesionalci. Zamena tastature je brza i pogodna.
Ukoliko ne možemo da popravimo tastaturu na licu mesta, onda ćemo ga doneti u naš servis gde ćemo rešiti svaki problem sa vašom tastaturom.


Naš servis za popravke ekrana je brz i kvalitetan. Često smo u mogućnosti da zamenimo napuknut ili slomljen ekran istog dana. Takođe, možete ga i doneti u naš servis, ili ćemo mi doći kod Vas. Možemo doći kod Vas kući ili na radno mesto kada god želite.

Naše popravke ekrana su sigurne. Svi novi delovi koje naši tehničari ugrađuju imaju garanciju. Zamenu ekrana na laptopu obavljaju profesionalni, iskusni tehničari. Ako se brinete da ćete izgubiti podatke ili nešto slično, ne brinite! Mi imamo nov ekran i brzu ugradnju.


Ne možete da upalite laptop? Neće da se napuni baterija? Nema problema. Naš servis za zamenu naponskih konektora će ga oživeti. Nudimo brzu, efikasnu i isplativu uslugu popravke napajanja za laptopove. Cene zamene su povoljne da bi se osiguralo da ostanu niže od naših konkurenata. Često popravku možemo završiti istog dana kada nas pozovete.

Naš tim za popravku naponskih konektora na vašem laptopu radi na teritoriji Novog Sada. Ako Vam je potrebna pomoć, pozovite nas a mi ćemo pomoći.

Mi popravljamo naponske konektore za poslovne i kućne korisnike. Naši tehničari mogu doći kod Vas ili na mesto vašeg poslovanja kako bi preuzeli vaš laptop. Ne morate ništa da radite osim da nas pozovete. Ako je hitno, učiniće sve što možemo da bi se uverili da se vaš laptop vrati istog dana.

Održavajte svoj laptop sa našim uslugama održavanja i čišćenja. Nudimo brz servis za sve marke i modele laptopova. PC Klinika 2017 Novi Sad servisi za čišćenje laptop računara su od vitalnog značaja za stanje vašeg laptopa. Ako je vaša mašina starija od dve godine i nikada nije otvarana i čišćena, poželjno je da se to obavi.

Ventilator laptopa je odgovoran za hlađenje glavnih komponenti unutar kućišta. On duva vruć vazduh napolje, koji generišu radne komponente laptopa računara, kroz ventilacione otvore. Međutim, vazduh nije jedina stvar koja prolazi kroz te otvore. Vremenom, sitne čestice prašine i prljavštine, usisane u mašinu pomoću dejstva ventilatora, zatvaraju ventilacione otvore.

Upalili ste računar. Možete da čujete kako počne da radi, a operativni sistem počinje da se učitava, ali na ekranu nije prikazano ništa ili "nema signala". To se može desiti iz više razloga. Ako ste nedavno premestili računar, proverite sve kablove da li su dobro priključeni. Mogu se lagano olabaviti i uzrokovati da ne pošalju odgovarajući signal. Ako su kablovi u redu, pokušajte da povežete monitor na drugi računar. Možda je vaš monitor neispravan?

Ventilator se pokvario? PC Klinika 2017 je brza i pouzdana i rešiće vaš problem u najkraćem mogućem roku. Ventilator je od vitalnog značaja za uklanjanje toplote vašeg laptopa. Odgovoran je za uklanjanje vrućeg vazduha koji generiše procesor i druge komponente. U novijim laptopovima, vazduh se obično uklanja iz izvora toplote pomoću sistema toplotne cevi, koji isporučuje toplotu ventilatorom koji je ispušta kroz otvore za hlađenje. Pošto je sve u laptopu usko, slomljen ili neispravan ventilator je kritičan problem.

 • Instalacija sistema
 • Instalacija i update softvera
 • Instalacija aplikacija po želji
 • Čišćenje laptopa od virusa i štetočina
 • Zamena neispravnog hardvera
 • Zamena naponskog konektora
 • Zamena tastature
 • Nadogradnja i ubrzavanje laptopa
 • Reballing grafičkog čipa
 • Spasavanje i backup podataka sa računara
 • Dijagnostika kvarova
 • Otkup ispravnih i neispravnih laptopova
 • Zamena displeja
 • Prodaja punjača i baterija za laptop

Kompletan servis računara, laptopova i telefona

Obučeni smo da rešavamo sve probleme kao što su hardverski i softverski problemi, usporen rad računara, i još mnogo toga

Sve usluge
<