Nadogradnja i sastavljanje računara

laptop servis PC Klinika 2017

Nadogradnja računara

Hoćete brži računar? Stavite naprednije komponente u njega. To je jednostavan odgovor na pitanje koje svaki vlasnik računara s vremena na vreme pita.

Nadogradnje hardvera mogu produžiti životni vek vašeg trenutnog računara. Kada kupite novi računar, on je bio poslednje generacije, ali 6 meseci kasnije na tržištu se već pojavio bolji i brži računar. PC Klinika Vam pomaže da budete u toku sa savremenim tehnologijama i računarskim komponentama i tako olakšali svoj rad i ubrzali vaš trenutni računar.


Pozovite nas i danas, da saznate kako nadogradnja računarskog hardvera može poboljšati produktivnost, povećati brzinu obrade i omogućiti Vam da budete u toku sa najnovijim tehnologijama bez kupovine novog računara.Delovi za nadogradnju:

 • RAM memorija:

  Vaš računar koristi RAM memoriju (random access memory) za obavljanje funkcija i operacija. Više RAM-a omogućava vašem računaru da izvršava više zadataka istovremeno i radi brže. Možete povećati performanse tako što ćete instalirati dodatnu RAM memoriju ili zameniti postojeću sa memorijom većeg kapaciteta. RAM je lako zameniti na računaru.

 • Hard disk:

  Hard diskovi na većini laptopova i računara su modularni i lako se mogu zameniti za brži model sa većim kapacitetom memorije. Sa većim hard diskom možete sačuvati više aplikacija, muzike, fotografija, projekata i ostalog. Na računaru možete instalirati i više od jednog hard diska kako biste proširili datoteke za skladištenje ili rezervne kopije.

 • Procesor:

  Vaš procesor ima veliki uticaj na brzinu i performanse vašeg laptopa ili računara. Takođe je vrlo jednostavno da se zameni. Međutim, pre nego što izaberete novi procesor, proverite tip procesora na matičnoj ploči računara. Vaš novi procesor mora da odgovara tipu soketa da bude kompatibilan.

 • Grafička kartica:

  Jedinice za obradu graifke ili video kartice su za računare koji rade na velikoj obradi slike u video igrama i 3D rendering softveru. Nova video kartica može povećati sposobnost grafičke obrade, omogućavajući Vam da igrate najnovije igre ili da koristite računar kao centar za zabavu visoke rezolucije sa vašim HDTV-om.Naše standardne servisne ponude se isporučuju odvojeno i tokom radnog vremena, štedeći Vam novac. Međutim, na zahtev, u vašoj organizaciji možemo obaviti usluge nadogradnje / ažuriranja na licu mesta. Pored toga, možemo pružiti usluge izvan normalnog radnog vremena, uključujući i vikende.

Kompletan servis računara, laptopova i telefona

Obučeni smo da rešavamo sve probleme kao što su hardverski i softverski problemi, usporen rad računara, i još mnogo toga

Sve usluge