Popravka računara

PC Klinika 2017

Popravka računara

Imate problema vašim računarom? Mi ih rešavamo! Sve što treba je da nas pozovete i prepustite slučaj nama.


Mi pokrivamo teritoriju Novog Sada, i što je najbolje od svega to radimo brzo i efikasno jednom posetom.
Ako je vaš problem softverske prirode, možda i ne moramo dolaziti kod Vas. Većina softverskih problema može da se reši na daljinu.

Računar neće da se upali?

PC Klinika 2017 Novi Sad

Zamrzavanje i restartovanje računara

PC Klinika 2017 Novi SadUsporavanje rada računara

PC Klinika 2017 Novi Sad

Štampač, miš ili tastarura ne rade?

PC Klinika 2017 Novi Sad
Monitor ništa ne prikazuje

PC Klinika 2017 Novi Sad

Najveći problem koji može da vam se desi sa računarom je to da neće da se upali. Pritisnite dugme za paljenje i ništa se ne dešava. Nema zvučnih signala, klikova ili rada ventilatora. Lampica na monitoru sija, ali vaš računar ne daje znake života.

Kada se ljudi susretnu sa ovakvim problemom, postaju zabrinuti da će izgubiti sve bitne podatke na računaru. Najverovatnije da su vaši dokumenti i slike sigurni, ali trenutno niste u mogućnosti da im pristupite. Ovaj problem se dešava kad jedan od hardverskih delova vašeg računara nije u funkciji. Najčešće je u pitanju napajanje.


Ako se vaš računar zamrzava ili se restartuje, problem može biti i softverski i hardverski. Jedan od problema mogu biti Virusi, Trojanci i ostale štetočine na vašem računaru, što uzrokuje nestabilnost sistema. Kada vaš računar detektuje problem, restartuje se da ne bi došlo do većeg problema. Ovaj problem rešavamo tako što uklonimom neželjene programe i aktivnosti, osvežavanjem drajvera ili reinstalacijom operativnog sistema. Naši tehničari dijagnostikuju i reše problem u najkraćem mogućem roku.

Takođe, nestabilnost računara može da uzrokuje i hardverski problem. Pregrevanje je najčešći uzrok gašenja i restartovanja. Kada se mašina pregreva, postaje nestabilna i šalje signal da se restartuje. Postoji još mogućih uzroka zašto se ovo sve dešava. Može biti do napajanja, grafičke kartice, procesora, matične ploče ili čak i hard diska. Naši tehničari ću vrlo brzo i efikasno testirati vaš računar i zameniti faličan hardverski deo.


Moj računar je veoma spor, i "podiže" sistem veoma dugo. Šta to može biti? Potrebna je čitava večnost da se ugasi ili upali? Šta mogu da uradim da ubrzam rad računara? Ponekad ne mogu ni mejl da otvorim niti da pristupim određenom sajtu.

Zvuči Vam poznato?

Kada se mašina pregreva, postaje nestabilna i šalje signal da se restartuje. Postoji još mogućih uzroka zašto se ovo sve dešava. Može biti do napajanja, grafičke kartice, procesora, matične ploče ili čak i hard diska. Naši tehničari ću vrlo brzo i efikasno testirati vaš računar i zameniti faličan hardverski deo.

Problem sa perifernim uređajima može se desiti iznenada. Juče su radili kako treba, a danas kada ste uključili računar ne. U većini slučajeva problem je sa drajverima.
Problem možda možete rešiti i sami.
Prvo probajte da priključite vaš uređaj na drugi USB port. Ponekad ovo pomogne u rešavanju vašeg problema.

Ako ovo ne pomogne, onda je verovatno problem sa hardverom. Ako nije uređaj koji je konektovan na USB port ne radi onda je najverovatnije problem sa matičnom pločom. Ako imate štampač koji je povezan preko wi-fi konekcije i ne radi, tada je verovatno problem do drajvera ili neispravnog wi-fi podešavanja.

Upalili ste računar. Možete da čujete kako počne da radi, a operativni sistem počinje da se učitava, ali na ekranu nije prikazano ništa ili "nema signala". To se može desiti iz više razloga. Ako ste nedavno premestili računar, proverite sve kablove da li su dobro priključeni. Mogu se lagano olabaviti i uzrokovati da ne pošalju odgovarajući signal. Ako su kablovi u redu, pokušajte da povežete monitor na drugi računar. Možda je vaš monitor neispravan?

Ponekad ekran ne pokazuje ništa zbog neispravne grafičke kartice ili drugog hardvera. Ako gore navedeni koraci ne reše problem, obratite se nama a mi ćemo vam rešiti problem brzo i efikasno.

Naši tehničari mogu popraviti sve probleme. Mi ćemo testirati sve probleme sa kablovima, hardverom i softverom i rešiti eventualne probleme. Pozovite nas i dolazimo na vašu adresu. Koliko će to koštati? Naš kvalifikovani tehničar za popravku računara će proveriti greške i probleme i onda će Vam saopštiti tačnu cenu popravke.

  • Instalacija sistema
  • Instalacija i update softvera
  • Instalacija aplikacija po želji
  • Čišćenje kompjutera od virusa i štetočina
  • Zamena neispravnog hardvera
  • Nadogradnja i ubrzavanje računara
  • Popravke grafičkih kartica
  • Spasavanje i backup podataka sa računara
  • Dijagnostika kvarova
  • Otkup ispravnih i neispravnih računara

Kompletan servis računara, laptopova i telefona

Obučeni smo da rešavamo sve probleme kao što su hardverski i softverski problemi, usporen rad računara, i još mnogo toga

Sve usluge