Instalacija softvera

laptop servis PC Klinika 2017

Instalacija i ažuriranje softvera

Instaliramo najkvalitetnije softverske pakete na tržištu, za svaku vašu potrebu. Instalacija i podešavanje softvera može biti naporno i zbunjuće za većinu korisnika koji nisu tehnički osposobljeni. Međutim, više ne morate da brinete o instalaciji softvera potrebnog za rad na računaru.

Bez obzira na kojem projektu radite - od kreiranja web stranica do izgradnje fudbalskih stadiona - neophodan Vam je pravi softver za obradu posla.


Postoje dva tipa softvera: sistemski softver je ono što pokreće i upravlja vašim računarom, kao što je operativni sistem ili upravljački programi. Aplikacioni softver, popularno poznat kao aplikacija, odnosi se na softver koji korisnicima omogućava da završe određene zadatke.Naša usluga obuhvata:

 • Određivanje kompatibilnosti računara za instalaciju:

  Neki softver funkcioniše sa nekim računarima, ali softverski programi nisu nužno univerzalni. PC Klinika će utvrditi da li je vaš računar kompatibilan sa softverom koji razmatrate.

 • Instaliranje i podešavanje softvera:

  Ako su softver i vaš računar odgovarajući, mi ćemo ga instalirati za Vas. Postavke će biti konfigurisane kako bi bilo najlakše za upotrebu.

 • Izvršavanje neophodnog ažuriranja softvera:

  Ako je vaš softver kupljen u prodavnici i nije ažuriran posle toga, možda je zastareo. Programeri redovno objavljuju ispravke za svoj softver, a softver koji kupite u prodavnici verovatno neće biti najnovija verzija. PC Klinika će se pobrinuti za to, preuzimajući i instalirati najnovije ispravke.

 • Kreiranje potrebnih prečica:

  Takođe ćemo kreirati prečice na radnoj površini, start meniju i quick launch-u, čineći Vam novi softver lako dostupnim.

Kompletan servis računara, laptopova i telefona

Obučeni smo da rešavamo sve probleme kao što su hardverski i softverski problemi, usporen rad računara, i još mnogo toga

Sve usluge